• Vrouwendag Ten Boer is verplaats naar 7 november 2020!

Vrouwendag Ten Boer

2020

Vrouwendag Ten Boer is verplaats naar 7 november 2020.

Over Vrouwendag Ten Boer

Dit jaar is het thema: Durf te leven.
Het belooft weer een inspirerende, creatieve en (inter)actieve dag te worden. Spreekster tijdens de ochtendsessie zal zijn: Daniëlle Verboom. Danielle is coach/counselor en helpt mensen weer in hun kracht te zetten. Ze heeft een eigen praktijk in Zeist. In de middag worden er weer een heel aantal workshops aangeboden waaronder: fotografie, schilderen, haken, vilten, handletteren, wandelpastoraat en natuurlijk zijn er weer een heel aantal leuke stands en krijgen alle bezoekers aan het einde van de dag weer een goodybag uitgereikt. De lunch zal weer, net als voorgaande jaren, bestaan uit door eigen meegebrachte lekkernijen, de Bring & Share lunch, waarover je van te voren informatie zult ontvangen.

Dus: reserveer deze dag alvast in jullie agenda of op de kalender.

Deel Vrouwendag Ten Boer met je omgeving:
Informatie

Kaartverkoop eindigt op 31 oktober!

7 november 2020

09:30 uur tot 17:00 uur

€11,-

Planning

Zaal open

Ochtend programma (incl 20 min koffie pauze)

Lunch: Bring & Share

Een week van te voren krijgt iedereen via de mail te horen wat je mee mag nemen voor de Bring & Share. Tijdens de pauze staan er verschillende kraampjes waar je producten kunt kopen.

Workshops ronde 1

Iedereen volgt twee workshop, tijdens het bestellen van een kaartje geef je drie voorkeuren op voor workshop die je wil volgen.

Pauze

Tussen de workshops door is er een pauze waarbij je bij de verschillende kraampjes allerlei dingen kunt kopen.

Workshop ronde 2

Afsluiting

We sluiten gezamenlijk de dag af en geven iedereen een goodiebag 🙂

Borrel

Terwijl wij alvast opruimen is er ruimte om na te borrelen voor de dames die nog willen na praten.

Spreekster

Daniëlle Verboom.

De spreekster in de ochtend is Danielle Verboom. Danielle is coach / counselor en helpt mensen zich weer in hun kracht te zetten. Het belooft een interactief en inspirerend seminar te worden. Tijdens haar bijdrage aan de Vrouwendag zal ze op een inspirerende en interactieve manier aan de slag gaan met het thema Durf te leven.

De workshops

Tussen 13:30 – 16:40 gaan we twee workshops bijwonen, hieronder staan de verschillende workshop weergegeven. Bij het bestellen van je kaartje kun je drie voorkeuren opgeven, mocht een workshop al vol zitten.

Fotografie

In deze workshop laat ik, Jolanda van der Knaap, jullie kennismaken met fotografie als hobby, vertel ik iets over de verschillende camera’s, de instellingen, geef ik tips en laat ik natuurlijk ook foto’s zien. Als je een camera hebt, neem hem dan vooral mee.

Vilten

In deze workshop ga je onder mijn leiding, Jettie, een schaap van vilt maken waarbij we ook de techniek van het naaldvilten toepassen.

Handletteren

Wil je leren om de leukste teksten m ooi op papier te zetten? Tijdens deze workshop leer je de basics van handlettering en maken we een inspiratieboekje waar je waardevolle woorden in kunt bewaren. Kortom een uurtje creatief aan de slag met pen en papier!

Haken

Altijd al haken willen leren dan is dit je kans. Voor deze workshop hoef je namelijk niet te kunnen haken want wij zullen jullie de basissteken van het haken leren zodat je al snel iets moois kun m(h)aken. Als je al wel kunt haken ben je natuurlijk ook van harte welkom.

Meditatieve wandeling

Ga je mee naar buiten? We gaan het thema van vandaag beleven. We wandelen een uur in een kalm tempo. Onderweg zijn er momenten van overweging en bezinning. In stilte of juist door met elkaar in gesprek te zijn. Een workshop met rust, even de tijde voor jezelf, een frisse neus, het verzetten van gedachten in verbinding met God en met elkaar.

Nailformation

Nailformation betekent: nagelvorming! Dat is wat we gaan doen met de workshop. Welke vorm past bij jouw handen/nagels? We lakken ze af met een mooie kleur

Cupcakes versieren

We gaan 2 soorten cupcakes opspuiten met een heerlijke, eigengemaakte, swiss meringue botercreme. Daarna gaan we fondantfiguurtjes uitsteken en op de cupcakes plaatsen. Ook zijn er verschillende sprinkels om de cupcakes mee te versieren.

Schilderen

Hou je net als ik, Gea Bogema, van schilderen of wil je het gewoon graag eens proberen geef je dan op voor deze workshop. Neem een selfie of een foto van jezelf mee, dan gaan we ons tijdens het schilderen eens heerlijk uitleven.

Oriflame

Al meer dan 50 jaar geeft Oriflame mensen de kracht om hun levens te veranderen door hoogwaardige beautyproducten, geïnspireerd door de natuur en gebaseerd op Zweedse wetenschap. Laat jezelf verrassen tijdens deze workshop.

De kraampjes

Tijdens verschillend de verschillende pauzes in het programma krijg je de mogelijkheid om bij kraampjes iets te kopen. In de planning staat op welke momenten het mogelijk is iets te kopen en hieronder staan de verschillende kraampjes weergegeven.

DagelijkseBroodkruimels

DagelijkseBroodkruimels wil de waarheid en wijsheid uit de Bijbel toepasbaar maken in het dagelijkse leven, om je te helpen groeien, te verbinden en te delen. Dit doen we door oa. producten aan te bieden waarmee je je geloof kunt delen en anderen kunt bemoedigen, bijvoorbeeld met onze kruimels op social media. En met artikelen zoals onze kaarten, minikaartjes en sleutelhangers, die je op de stand op deze Vrouwendag kunt terug vinden! De komende tijd wordt ons aanbod aan nieuwe online en offline groeiprogramma’s en producten nóg verder uitgebreid op onze website, hou het gerust in de gaten!

Website: https://dagelijksebroodkruimels.nl/

Boekhandel Riemer
Spiritcards

Wij van Spiritcards.nl willen je graag verwelkomen bij onze stand tijdens de vrouwendag ‘Durf te leven’! We geloven en merken dat het woord van God vol zit met bemoedigingen, woorden van troost en teksten die houvast kunnen bieden in fijne en onzekere tijden. We zien het als een voorrecht en een uitdaging om onze kaarten en producten niet alleen mooi, maar ook vanuit Gods Geest te ontwerpen: Spiritcards! Onze stand staat vol met producten waarvan we hopen dat mensen er blij van worden: onder andere kaarten, cadeautjes, sieraden en verzorgingsproducten. Verwen jezelf of bemoedig iemand om wie je geeft, wij helpen en denken graag met je mee!
Voel je vrij om een kijkje te komen nemen, we vertellen je graag meer over onze webshop en producten!

Website: https://www.spiritcards.nl/

Parfumpoint
Ben jij ook zo dol op parfums, maar wil jij niet te veel betalen? Dan ben je bij Parfumpoint aan het juiste adres.
Topkwaliteit parfum in je favoriete geur!

Website: https://www.parfumpointrefill.nl/

Bestel hier je kaarten

Als je op de knop drukt word je doorgestuurd naar de betalingspagina. Onderaan de betalingspagina kun je selecteren hoeveel tickets je wil bestellen en wat je voorkeur is voor de workshops.

Kaartverkoop eindigt op 31 oktober.

Vrouwendag is voor elke vrouw!

Wij van Vrouwendag Ten Boer vinden dat iedereen naar de vrouwendag moet kunnen komen, ongeacht de financiële situatie. Hier onder kun je het contact formulier invullen en wij zullen dan contact met je opnemen 🙂
(alle gegevens zijn privé en zullen alleen door ons vertrouwenspersoon worden gelezen)

Tel: 050-3025186
E-mail:

Help ons een Handje

Ken jij een vrouw die een Vrouwendag leuk zou vinden, dan kun je via de onderstaande knoppen deze pagina met haar delen.